KIVILCIM İÇİN AŞK KOMEDİDEN İBARET

TAKİP ET

Televizyon dünyasının başarılı sunucusu ve "Kendinden Kaçan Kadın" ile "Beş Kadın Tek Cehennem" adlı kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, Aşkın Komedisi adlı tiyatro gösterisiyle sahne performansına geri dönüyor.

Senaryosunu kendi hazırladığı gösteride, yaşam koçu Derya Uğurlu'nun ilişkilere farklı bir bakış açısını sahneye taşıyacak.

Kalay, gösteride Derya Uğurlu'nun partneri olarak sahne alacağını ve ikilinin çok farklı karakterlere sahip iki kadının bir araya gelmesini komik bir şekilde işleyeceğini ifade etti. İkili, birbirinden zıt karakterlerle aşk komedisine eğlenceli bir tat katmayı amaçlıyor.

Her oyunda bir ünlü konuğu ağırlayarak interaktif bir deneyim sunacaklarını belirten Kalay, konuklara sorular sorarak seyirci ile etkileşimi artırmayı planlıyor.

Cinsellik konusunu sınırları zorlayarak düzeyli bir şekilde işleyeceklerini vurgulayan Kalay, izleyicilere "Söylenmeyenleri yazdım, kadınların ve erkeklerin sırlarını ifşa ettim. Gösterinin sonunda izleyiciler, 'neden' diye sordukları soruların cevaplarını bulacaklar ve gülerken düşündükleriyle baş başa kalacaklar" dedi.

Başarılı yazar ayrıca, kişisel gelişim ve aşkla ilgili tüyolar verdiği yeni kitabının hazırlıklarının da devam ettiğini söyledi.

Kıvılcım Kalay Yazar Tiyatro Derya Uğurlu Kendinden Kaçan Kadın Beş Kadın Tek Cehennem