KONAK'IN KRALİÇESİ HALKIYLA BULUŞTU

TAKİP ET

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Kadir Gecesi'nde Mahallede İftar Verdi ve Sahurda Vatandaşlara Yemek Dağıttı

HAFİZE SÖNMEZ

İZMİR/KONAK - Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim sonrası ilk iftar yemeğini Kadir Gecesi'nde Güney Mahallesi'nde gerçekleştirdi. Başkan Mutlu, seçim zaferini birlikte kutladığı mahalle sakinleriyle bir araya gelerek teşekkürlerini iletti. Ayrıca, sahur vaktinde de Hisarönü Camii önünde vatandaşlara yemek ikramında bulundu.

Mazbatasını aldıktan sonra göreve başlayan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim sürecinde verdiği sözü tutarak ilk iftarını Güney Mahallesi'nde Nihat Paykoç Parkı'nda gerçekleştirdi. İftara, mahalle muhtarı Akın Öz'ün yanı sıra Konak'ın diğer mahalle muhtarları, CHP ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle sakinleri katıldı.

Kadir Gecesi'nin bereketini yaşamak için kurulan iftar sofralarında yüzlerce mahalleli bir araya geldi. Başkan Mutlu, iftar öncesinde mahalle sakinleriyle tek tek tokalaşarak ve sohbet ederek birlikte iftar yapmanın mutluluğunu paylaştı.

Başkan Mutlu, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada seçim zaferi için teşekkürlerini iletti ve mahalle sakinlerine verdiği sözleri hatırlattı. Kendisine daha önce halı saha maçı sözü verdiğini hatırlatan Başkan Mutlu, mahalle sakinlerine güzel işler yapmak için bir araya geleceklerini söyledi ve önerilere açık olduğunu belirtti.

İftar öncesinde ise ilahilerin ve sema gösterisinin yer aldığı etkinlikte, mahalleli gençler Başkan Mutlu'ya sürpriz bir şarkı söyledi ve büyük alkış aldı. Başkan Mutlu, gençlere sürprizleri için teşekkür ederek, bayramın ruhuna uygun bir şekilde coşku dolu bir atmosferde iftar yemeğini paylaştı.

Gece yarısından sonra, Hisarönü Camii önünde, sahur vaktinde ibadet eden vatandaşlara yemek ikramında bulunan Başkan Mutlu, bölgedeki esnaf temsilcileri ve mahalle sakinleriyle de bir araya geldi. Tüm İslam aleminin, ülkemizin ve İzmirli hemşehrilerin Kadir Gecesi'ni kutlayan Başkan Mutlu, bu mübarek gecenin tüm insanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesini diledi.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu İftar Sahur Hafize Sönmez İzmir