KORNA ÇALAN ARACA UÇAN TEKME ATTI

TAKİP ET

İstanbul Şişli'de, bir otomobil sürücüsü, kendisine korna çalan diğer bir sürücünün aracına saldırdı. Bu olay, bir motosiklet sürücüsü tarafından kask kamerasıyla kaydedildi.

Saldırgan sürücü, olay sırasında kendisini emniyet mensubu olarak tanıttı. Ancak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırgan sürücünün M.D. olduğunu ve gözaltına alındığını duyurdu.

Olay, İstanbul'un işlek noktalarından Barbaros Bulvarı'nda dün öğle saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre, 34 TM 4045 plakalı bir cipin sürücüsü, seyir halindeyken 34 HBC 213 plakalı araca korna çaldı. Korna çalmanın ardından, 34 HBC 213 plakalı aracın sürücüsü öfkelenerek aracından indi ve cipe doğru ilerledi. Sürücü, cipin camına yumruk atmaya başladı ve bu sırada emniyet mensubu olduğunu iddia etti.

Olay anı, bir motosiklet sürücüsü tarafından kask kamerasıyla kaydedildi. Polis memuru ve motosiklet sürücüsü, saldırgan sürücüyü sakinleştirmeye çalıştı. Polisin araya girmesiyle tartışma sona erdi ve sürücüler araçlarına binerek yollarına devam etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisini emniyet mensubu olarak tanıtan saldırgan sürücünün gözaltına alındığını ve M.D. adlı şahsın emniyet görevlisi olmadığının tespit edildiğini belirtti. Bakan Yerlikaya, şahıs hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığını ifade etti.

M.D. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 34 TM 4045 Barbaros Bulvarı 34 HBC 213