KORUYUCU AİLE AKADEMİSİ KURULUYOR

TAKİP ET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, koruyucu ailelere verilen eğitimleri daha sistemli bir şekilde yapmak amacıyla Türkiye Koruyucu Aile Akademisi'nin kurulacağını açıkladı.

Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki Gönül Elçileri Projesi çerçevesinde, Çankaya Köşkü'nde koruyucu ailelerle vali eşlerine verdiği iftarda yaptığı konuşmada, herkesin Ramazan ayını kutlayarak sözlerine başladı.

Dünya genelinde Ramazan ayının sevgi ve merhametin arttığı bir zaman dilimi olduğunu ifade eden Göktaş, "Filistin'de yaşam mücadelesi veren kardeşlerimiz için huzur ve barış diliyorum" şeklinde konuştu.

Çocukları en büyük zenginlik olarak gördüklerini belirten Göktaş, "Çocuklar yüreğimizin sevinci, yuvamızın neşesi, hayatımızın her daim baharıdır. Çocuklarımıza sağlıklı ve güvenli bir aile ortamı sunmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda saygıdeğer Emine Erdoğan Hanımefendi'nin liderliği ve siz değerli misafirlerimizin desteğiyle çok kıymetli bir projeyi yürütüyoruz. Gönül Elçileri Koruyucu Aile Programı ile çocuklarımıza sevgi ve şefkatle büyüyecekleri bir aile ortamı sunuyoruz" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Türkiye Koruyucu Aile Akademisi