KÜÇÜMSEMEYİN, MAKYAJ DEYİP GEÇMEYİN

TAKİP ET

Çağla Ayhan'ın paylaştığı bilgilere göre, 21 yaşında olan genç yetenek, makyajın sadece estetik bir unsurdan öte, kişinin enerjisini ve pozitifliğini yansıtan bir araç olduğunu vurguluyor.

Kendini sürekli geliştirme çabası içinde olan Ayhan, makyaj konusunda bireysel çaba ile teknikleri öğrenilebileceğini belirtiyor. Ancak daha pratik ve profesyonel bir seviyeye ulaşmak için akademi veya kurs gibi eğitimlerin önemli olduğunu ifade ediyor.

Çağla Ayhan, parlak makyajın günümüzde moda haline gelmesine dikkat çekiyor. Özellikle görsel işlerde çalışan kadınların parlak makyajı tercih etmelerinin, enerjik ve canlı bir görüntü sağladığına inanıyor.

Ayrıca, Güney Kore'de erkek pop yıldızlarının makyaj yapmaya başlamasıyla birlikte, erkekler arasında da makyajın yaygınlaştığını belirtiyor. Ayhan, makyajın kusursuzluğunu vurgulayarak, özellikle gece makyajları ve ışıltılı efekt makyajlarının dikkat çekici olduğunu söylüyor.

Çağla Ayhan, parlak makyajın, gözleri üzerine çekmek ve dikkatleri üzerinde toplamak isteyenlerin tercihi olduğunu ifade ediyor. Genç makyaj ustası, makyaj modasını kıyafet modası gibi takip etmenin, "herkesin gözünün üzerinizde olmasını sağlamak istiyorsanız önemli" olduğunu belirtiyor.

Çağla Ayhan Makyaj Güzellik Kadın Erkek