LEONARDO DiCAPRIO İÇİN 'YAŞLI VE TUHAF' DEDİ

TAKİP ET

Ünlü Hollywood aktörü Leonardo DiCaprio, 22 yaşındaki Playboy modeli Hieke Konings ile yaşadığı bir olayla gündeme geldi.

Leonardo DiCaprio'nun Playboy Modeli İtirafları: 'Yaşlı ve Tuhaf'"

Konings, bir gece kulübünde DiCaprio ile öpüştükten sonra ünlü aktör hakkında çeşitli itiraflarda bulundu.

22 yaşındaki Playboy modeli, Los Angeles'ta davetle girilebilen gizli bir kulüpte DiCaprio ile karşılaştığını ve göz teması kurduklarını belirtti. DiCaprio'nun menajerinin ardından DiCaprio'nun kendisiyle konuşmak istediğini öğrenen model, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Öpüştük, ama sorun yoktu. Ancak kesinlikle yaşadığım en iyi şey değildi."

Model, DiCaprio'nun yaşını ve davranışlarını tuhaf bulduğunu dile getirerek, ünlü aktörün kendisini eve davet ettiğini ancak teklifi geri çevirdiğini söyledi. Model, "Çok şok oldum. Onu yeterince tanımadığımı söylediğimde tatlı bir şekilde karşılık verdi: 'Buna saygı duyarım.' Bunun üzerine başka bir kıza döndü ve onu evine götürdü." ifadelerini kullandı.

DiCaprio'nun yatak odasındaki ilginç tercihleri hakkında da bilgi veren model, arkadaşlarından duyduklarına göre, DiCaprio'nun seks sırasında kulaklıklar taktığını ve bazen başına yastık koyduğunu iddia etti. Model, "Leo çok tuhaf ve çok yaşlı." şeklinde konuştu.

Leonardo DiCaprio, özel hayatıyla sıkça gündeme gelirken, genç partner tercihleri ve özel yaşantısındaki alışılmadık detaylar kamuoyunda merak konusu olmaya devam ediyor.

Leonardo DiCaprio Playboy Modeli Los Angeles