LİDER GELDİ YENDİ GİTTİ

TAKİP ET

Fethiyespor ile Amedspor arasındaki mücadele nefes kesti. TFF 2. Lig'in 33. haftasında oynanan maçta Amedspor, deplasmanda konuk olduğu Fethiyespor'u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Karşılaşmanın ilk düdüğü Fethiye İlçe Stadyumu'nda çaldı ve mücadele heyecan dolu başladı. Amedspor'dan Berk İsmail Ünsal'ın 2. dakikada attığı golle konuk ekip 1-0 öne geçti ve bu skorla ilk yarı sona erdi.

İkinci yarıda da gol sesi çıkmazken, müsabaka 1-0 Amedspor'un üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Amedspor puanını 71'e çıkartırken, Fethiyespor ise 39 puanda kaldı.

Kastamonuspor'un Uşakspor'u 5-1 mağlup etmesiyle ikinci sıradaki takımın puanı 3 hafta sonra evinde Amedspor'u ağırlayacak olması ise büyük bir önem taşıyor. Amedspor ile Kastamonuspor arasında sadece 1 puan fark bulunuyor.

Fethiyespor - Amedspor karşılaşmasını izleyen isimler arasında Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, Fethiye Adalet Komisyonu Başkanı Abdülkadir Ungan, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı ve diğer yetkililer yer aldı.

Fethiye İlçe Stadyumu Fethiyespor - amedspor