'MELON SAATLER' REYTİNG REKORLARI KIRIYOR

TAKİP ET

9 Eylül 2023'te profesyonel bir ekiple bir araya gelerek açılışını gerçekleştiren radyo yurt içi ve yurtdışından da dinlenmeye devam ediyor.

HABER : BAHAR ÖNEN BÜKE

BALIKESİR - Radyo Melon Saatler kurucusu, usta şiir yorumcu ve şair olan herkes tarafından "Melon" olarak tanınan Seymen Öztürk  ulusal bir radyo olmanın , profesyonel ve donanımlı bir ekibe sahip olmanın, doğal /samimi sohbetlerle şiir edebiyatına hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor. 

Sanat, kültür,bilim ve şiir edebiyatına hizmet veren radyo,kaliteli programları ile dinleyicilerini büyülemeye ve büyümeye devam ediyor.

Ayrıca her zaman,her alanda dinlebilen radyo herkes tarafından telefonlarına yüklenerek arka planda neredeyse hiç internet harcamadan, telefon bataryasını bitirmeden dinleme imkanı sunuyor.

Medya Melon kurucusu,Ünlü şiir yorumcu ve şair Melon; amacının Anadolu'nun sessiz şairlerini tanıtmak, değer gördüklerini hissettirmek yazdığı şiirlerin ,hassas yüreklerin sesi olmak ayrıca şiiri bir virüs gibi yaymak olduğunu " dile getirmiştir.
Kendine münhasır tarzıyla adeta tiyatral bir şov havası ile şiir yorumları alkış toplarken dinleyiciler tarafından reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 

Seymen Öztürk Radyo Melon Saatler