MHP'Lİ ADAYIN DAYISINA AK PARTİLİLER SALDIRDI

TAKİP ET

MHP'li Belediye Başkan Adayının Dayısı, AKP'li Belediye Personeli Tarafından Darbedildi

Elazığ'da, AKP'ye ait bir kamyonetin bir binadan eşya taşıması sırasında MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Murat Aygen'in dayısı Sami Çeşme, belediye personeli tarafından darp edildi. Olayın ardından Çeşme, polise başvurarak darp raporu aldı ve saldırganlar hakkında şikayette bulundu.

Görüntülerde, belediye personelinin bir kamyonetin yanından geçen Çeşme'ye önce sözlü tacizde bulunduğu, ardından ise fiziksel saldırı gerçekleştirdiği görülmektedir. Çeşme, olayın ardından hastaneden darp raporu alarak polise başvurdu ve saldırganlardan şikayetçi oldu.

Belediyenin açıklamasında ise olayın, resmi bir aracın amacı dışında kullanılmasıyla ilgili olduğu belirtilerek, personellere yönelik idari ve yasal işlemlerin başlatıldığı ifade edildi. Ancak, olayla ilgili yapılan telefonlu açıklamada, su ve kanalizasyon müdürlüğünde çalışan bir personelin, eski eşyalarını hayır çarşısına göndermek için izin alarak belediye aracını kullandığı ve olayın bu sırada yaşandığı belirtildi.

Sami Çeşme ise şikayetinde, olayın ardında herhangi bir darp, tehdit ya da hakaret içerikli söylemi olmadığını belirterek, saldırganlardan şikayetçi olduğunu ifade etti. İki taraf arasındaki çelişkili açıklamaların ardından polis, soruşturmayı sürdürüyor.

Belediye Başkan Adayı Murat Aygen Sami Çeşme