MİLLİLERİN İLK RAKİBİ MACARİSTAN

TAKİP ET

A Milli Futbol Takımı, Haziran ayında Almanya'da düzenlenecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi hazırlıklarına başlıyor. İlk hazırlık maçında yarın Macaristan ile karşı karşıya gelecekler.

Maç, yarın Puskas Arena'da TSİ 22.45'te başlayacak. Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Bartosz Frankowski yönetecek. Macaristan'a hareket etmeden önce bugün bir antrenman yapacak olan milli takım, maç için hazırlıklarını tamamlayacak.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, hazırlık maçları için kadroya 4 yeni ismi dahil etti. Bu isimler Can Uzun, Semih Kılıçsoy, Oğuz Aydın ve Ahmetcan Kaplan. Ayrıca, uzun bir aranın ardından Enes Ünal ve Arda Güler gibi isimler de yeniden kadroya döndü.

Milli takım, Macaristan'a ulaştıktan sonra maçın ardından geri dönmeyecek ve Avusturya maçı için Macaristan'da 3 günlük kamp yapacak. Daha sonra 25 Mart Pazartesi günü Avusturya'ya geçecekler.

Macaristan ve Avusturya, Almanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda yer alacaklar. Macaristan, İsviçre, Almanya ve İskoçya ile, Avusturya ise Hollanda, Fransa ve bir play-off galibi ile eşleşecek.

A Milli Futbol Takımı Macaristan