MİNE GÜNEŞ SESİYLE KULAKLARIN PASINI SİLDİ

TAKİP ET

Bodrum'un bölgece ünlü korosu geçtiğimiz hafta Muğla merkezde verdiği konserle dinleyenleri büyüledi. Özellikle Mine Güneş'in seslendirdiği eser müzikseverlerin kulaklarında ki pası sildi

MUĞLA - Şefliğini eski sanatçılardan Perihan Sözen’in yaptığı koronun geçtiğimiz hafta Muğla şehir merkezinde verdiği Türk Sanat Müziği konseri, geceye gelen davetlilerin hafızalarına kazındı.

Özellikle Koro Müziği’nin tartışmasız en iyi solistlerinden olduğu otoritelerce de kabul edilen solist Mine Güneş’in yorumladığı Şekip Ayhan Özışık’ın sözü ve müziğinin kendisine ait nihavend makamındaki Aşkımı Bilmedin Gözyaşımı Silmedin adlı eseri büyük yankı uyandırdı.

30 koristin ve 7 kişilik saz üstadıyla sahne aldığı gecede, koro repertuarındaki diğer şarkılar da büyük keyifle dinlendi. Konserdeki performansıyla büyük beğeni toplayan Mine Güneş, müzikseverlerin gönlünde bir defa daha taht kurdu.

Geceye katılan dinleyiciler, Güneş'in yorumunu övgüyle ifade ederek, "Çok iyi bir solist, yorumuna hayran kaldık" şeklinde konuştular.

Solist Mine Güneş Muğla Konser Şekip Ayhan Özışık Aşkımı Bilmedin Gözyaşımı Silmedin