NASIL MUHALEFET YAPILACAĞINI GÖSTERECEĞİM

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi, Muratlı ve Hayrabolu ilçelerindeki seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Atasever'in eşlik ettiği Akşener, partisinin belediye başkan adaylarına destek istedi.

Muratlı ilçesinde yaptığı konuşmada, önceki gün Saray ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Akşener, emeklilerin ve atanamayan öğretmenlerin durumunu yakından takip ettiklerini belirtti.

Seçime sayılı günler kaldığını hatırlatan Akşener, eğer İYİ Parti bu seçimden güçlü bir şekilde çıkarsa, muhalefetin nasıl yapılacağını ve vatandaşın sesi olmanın nasıl olacağını göstereceğini belirtti.

Kendisinin bugüne kadar hep başkalarını desteklediğini ancak bu sefer şahsi olarak oy istediğini ifade eden Akşener, vatandaşlara elini uzatarak "Tutun ellerimi, görün muhalefet nasıl yapılır" dedi.

Akşener daha sonra Hayrabolu ilçesine geçerek esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerinde İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamşıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Gökhan Metiner ve partililer de Akşener'e eşlik etti.

İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Atasever İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener