NİJAT AYVAZ HALKA TERCÜMAN OLUYOR

TAKİP ET

Herkes 'Lambadaki Cin'in O olduğunu sansa da özünde halkın içindeki iki ayaklı cinleri programı kanalıyla ekrana taşıyan bir televizyoncudur Nijat Ayvaz

Yaptığı her programı büyük bir dikkat ve keyifle izlenen Ayvaz, Tekirdağ’da hizmet verdiği Trakya Türk Televizyonu’nun şimendifer birkaç programından birini yapıyor.

Tekirdağ’da halkı canından bezdiren siyasiler başta olmak üzere her akşam cin niyetine çarpan Ayvaz, bir tabuyu da böylece yıkmış oluyor.

Herkes cinlerin insanları çarptığını zanneden ya? Bu kanalda ve bu programda gerçek bildiğiniz gibi değildir.

Ayvaz, yıllardır ‘Lambadaki Cin’ adını verdiği televizyon programıyla şehirde halkı canından bezdiren iki ayaklı cinleri 1 saatlik tv programında çarpıp devre dışı bırakıyor.

Bu yüzdende kendisini izleyen binlerce insanın sesi oluyor. Vatandaşın siyasilere söylemeye korktuklarını ekrandan haykırarak halkı zarara uğratanlara haddini bildiriyor.

Yıllardır Lambadaki Cin adını verdiği internet sitesinden sürdürdüğü görevi bir süredir Trakya Türk Televizyonu’nda haftanın 5 günü akşam 19.30’da başlayıp 20.30’da sona eren programıyla devam ettiren Ayvaz kendisine “Korkmuyor musun?” diye soranlara hayatının tehdit edilmekle geçtiğini belirterek, “Tehditlere alıştım. Bir yanda acz içine düşürülmüş halkın yürek acıtan feryadı, öte yanda onların üzerinden servetine servet katanların at oynattığı bir Tekirdağ’da yaşıyorum. Birilerinin vatandaşın sesi olması gerekiyordu. Oda ben oldum” diye konuştu

Lambadaki Cin Gazeteci Tv Programcısı Nijat Ayvaz Trakya Türk Tv Tekirdağ Trakya Türk Tv