ONURU KIRILAN MÜLTECİ KATLİAM YAPTI

TAKİP ET

Avusturya'nın başkenti Viyana'da bir genelevde gerçekleşen korkunç bir olayda, 27 yaşındaki Afgan bir mülteci, iddiaya göre onuruna hakaret edildiği gerekçesiyle genelevde ölüm saçtı.

"Avusturya'da Afgan Mülteci Dehşeti: Genelev Baskınında Kadınları Bıçaklayarak Öldürdü"

Ebadullah isimli saldırganın, Brigittenau bölgesindeki genelevdeki çalışan kadınlara bıçakla saldırdığı ve üç kadını öldürdüğü bildirildi.

Saldırının ardından saldırganın bir parka kaçtığı ve polis tarafından bulunarak etkisiz hale getirildiği ifade edildi. Dördüncü bir kadının çığlıkları duyarak kaçmayı başardığı belirtilirken, saldırganın Avusturya vatandaşı olmadığı ve hastaneye kaldırılarak yaralarının tedavi edildiği kaydedildi.

Polis sözcüsü Philipp Hasslinger, görgü tanığı olmamakla birlikte dördüncü kadının olayı duyarak odasını kapattığını ve dışarı çıkmadığını açıkladı.

Şu ana kadar saldırganın kimliği, öldürülen kadınların kimlikleri ve detaylar hakkında resmi bir açıklama yapılmazken, yerel medya, saldırganın geneleve son müşteri olarak gitmesine rağmen geri çevrildiğini ve bu durumun onu incittiğini öne sürdü.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Brigittenau bölgesi Ebadullah Polis sözcüsü Philipp Hasslinger