OTOMOBİLİNİN ANAHTARINA ŞİİR YAZDI

TAKİP ET

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kızı Feyza Erbaş, sıklıkla nerede bıraktığını unuttuğu lüks otomobilinin anahtarı için duygusal bir şiir yazdı ve bunu sosyal medya üzerinden paylaştı.

Feyza Erbaş, önceki bir olayda Euro'nun yükselmesi nedeniyle en küçük çocuğunu yurt dışına çıkaramadığından yakınmıştı. Şimdi ise lüks aracının anahtarıyla ilgili yaşadığı unutkanlığı ve özlemi dile getirdiği şiiri sosyal medyada paylaştı.

Şiirinde, anahtarı istediği her an bulmayı, onu çıkarmayı ve yanında taşımayı arzuladığını ifade eden Feyza Erbaş, anahtarını bulamamanın verdiği hüznü ve özlemi dile getirdi. Sözlerinde, anahtarı arama telaşını, yaşadığı anıları düşünmekten vazgeçememenin üzüntüsünü yansıttı.

Feyza Erbaş'ın daha önce yaptığı açıklamalarda Euro'nun yükselmesi nedeniyle çocuklarını yurt dışına çıkaramaması ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın makam aracı konusundaki açıklamalarıyla birlikte bu son paylaşım, kamuoyunda tartışma yarattı.

Ali Erbaş'ın açıklamalarında eleştirilerden çekindiği için yeni makam aracı alamadıklarını belirtmesi ve yaşanan bu durumun yarattığı tepkiler, toplumda geniş yankı bulmuştu.