OYUNU KULLANAN DENİZ KENARINA KOŞTU

TAKİP ET

Türkiye genelinde hava sıcaklıklarının düşük seyrettiği bir dönemde, Antalya'da yaşayanlar mart ayının son gününde deniz keyfi yaptı. Kentte hava sıcaklığı 28 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 20 derece ölçülürken, nem oranı yüzde 30 olarak kaydedildi.

Antalya'da Oyunu Kullananlar Sahilde Keyif Yaptı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy kullanan Antalyalılar, sandık görevlerini yerine getirdikten sonra soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı.

Konyaaltı Sahili'ne gelen vatandaşlardan bazıları denize girmeyi tercih ederken, bazıları ise güneşlenmeyi tercih etti. Sıcak havanın tadını çıkaranlar arasında, oy kullandıktan sonra sahile gelenler de vardı.

Oyunu kullandıktan sonra denize geldiğini belirten Ali Köprü, "İlk işim sabah erken kalkarak oyumu kullanmaya gitmek oldu. İnşallah özgürlük içinde güzel günler olur. Ondan sonra sahile geldim. Hava ve deniz gayet çok güzel. Ben denize girdim, bazıları da sahilde oturmayı tercih ediyor" dedi.

Arkadaşı ve çocuklarıyla sahile gelen Tamila Bakırcı ise, "Oyumu kullandım. Sonra denize geldik. Hava sıcak ve güzel. Biz sahilde oturmayı tercih ettik, bazıları da yüzüyor" diye konuştu.

Oyunu kullandıktan sonra denize gelen Mevlüdiye Makin ise, "Çocuklar tatil olduğu için sahile gelmek istedi. Denize girmek istediler ancak denizanaları olduğu için çok fazla girmek istemediler" ifadelerini kullandı.

Antalya Sandık Oy Deniz Sahil 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri