PARTİMİZİN KAPISI SONUNA KADAR AÇIKTIR

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye yönelik ayrımcı sözlerine destek verdi.

Ümit Özdağ, Ayrımcılık Yapan Burcu Köksal'ı Savundu

Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Burcu Köksal'ı eleştiren sözlerine karşı çıkarak, "Ben Burcu Hanıma Zafer Partisi'nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum" dedi. Ayrıca, İmamoğlu'nu eleştirerek, "İmamoğlu tarafını uzun süre önce belli etti. İmamoğlu Türkiye'nin değil, büyükelçilerin tarafındadır. İmamoğlu DEM'in ve onun bölücü politikaların yanındadır" ifadelerini kullandı.

Burcu Köksal, dün Afyonkarahisar'da yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada, "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" demişti. Bu sözler, ayrımcılık olarak değerlendirilmiş ve eleştirilere neden olmuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Köksal'ın açıklamalarını hedef alarak, "Öyle 'Ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partiler hariç şunlarla görüşürüm' diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak" şeklinde konuşmuştu.

Ümit Özdağ, ise Köksal'ı savunarak ona Zafer Partisi'nin kapılarının açık olduğunu belirtti. Özdağ, İmamoğlu'nu eleştirerek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nın Türkiye'nin değil, büyükelçilerin tarafında olduğunu söyledi. Bu açıklamalar, siyasi partiler arasındaki gerilimi artırdı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal