PERRY'E MEZARDA BİLE RAHAT YOK

TAKİP ET

Bilgisayar Korsanları Friends Yıldızı Matthew Perry'nin Anısını Kötüye Kullanıyor

Friends dizisinin ünlü oyuncularından Matthew Perry'nin hayatını kaybetmesinin ardından, bilgisayar korsanlarının Perry'nin X hesabını hackleyerek dolandırıcılık yapmaya çalıştığı ortaya çıktı. Perry'nin anısına kurulan vakfa bağış yapma amacı taşıyan sahte bağlantılar, taklit bir siteye yönlendirilerek kullanıcılardan kripto para birimi ile bağış talep ediliyor.

Matthew Perry Vakfı, resmi Instagram hesabından yaptığı açıklamada, X hesabının saldırıya uğradığını ve sahte bir siteye yönlendirilen bağlantılardan uzak durulması gerektiğini belirtti. Perry'nin vakfının resmi web sitesinin "MatthewPerryFoundation.org" olduğu ve sadece bu site üzerinden bağış kabul edildiği vurgulandı.

Matthew Perry, geçtiğimiz ekim ayında Los Angeles'taki evinde hayatını kaybetmişti. Aktör, uzun yıllar süren bağımlılık mücadelesiyle biliniyordu. Ölümünün ardından, bağımlılıkla mücadele amacıyla adına bir vakıf kurulmuştu. Bu olay, ünlülerin ölümlerinin ardından dolandırıcılık girişimlerinin arttığına dair bir örnek teşkil ediyor.

Friends dizisi Matthew Perry Matthew Perry Vakfı Bilgisayar korsanları Los Angeles MatthewPerryFoundation.org