'PERSONEL BİLE KAYIP ARAYIP BULACAĞIZ' DEDİ

TAKİP ET

Antalya'ya bağlı Kaş Belediyesi'nde, AKP'den CHP'ye geçen yeni başkan Erol Demirhan, devraldığı belediyenin içler acısı halini kamuoyuyla paylaştı.

Belediyede yapılan incelemeler sonucunda ortaya çıkan durum, ciddi bir yönetim zaafiyetini ve savurganlığı gözler önüne serdi.

Yeni başkan Demirhan, belediyede bulunan 418 personelin nerede olduğunu bilmediklerini ve herkesin kadro aldığını ancak ne iş yaptıklarının belirsiz olduğunu ifade etti. Ayrıca belediyenin mali tablosuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Toplamda 400 milyon lira olan belediye borcunun yanı sıra, büyük bir savurganlık olduğunu belirtti.

Özellikle, sahilde yapılan bir yol çalışmasında ortaya çıkan tabela ile yol arasındaki uçurum dikkat çekti. Yol çalışması için harcanan paranın yüksekliği ve ihale edilen iftar yemeğinin masrafı, belediyenin para yönetimindeki sorunları gözler önüne serdi.

Eski meclis üyelerine de sitem eden Demirhan, önceki dönemde şakşakçılık yapıldığını ve bu açıkların kapatılması için çalışacaklarını belirtti. Belediyenin içinde bulunduğu durumun düzeltilmesi için ciddi adımlar atılması gerektiği vurgulandı.

Erol Demirhan Kaş Belediyesi