Podyumlardan sonra sahne heyecanı başladı

TAKİP ET

Birtan Gizem Dadal kimdir ? İzmirli 29 yaşında olan güzel manken 2021 yılında Ankara'da yapılan Models of Turkey yarışmaya katıldı.

 

ilk 20 e girerek mankenlik için kampla birlikte eğitim aldı 2022 yılında   da İstanbul’da Deniz Şaman’nın  yürüttüğü yapmış olduğu Model of Models yarışmasına katılarak Ferhan Aral’dan eğitimini tamamladı modellik serüvenine başladı. Yarışmada 2 . Lik First runner up ünvanını alan manken tescilli olarak bir çok defilede yer aldı ve  hayatına devam etti 
 defilelerde Podyumun tozunu attıran yetenekli manken ünlü markaların kreasyonlarını taşıyarak yürüdü.  
Sevimliliği ve cana yakın oluşu dikkatleri üzerine çekti. Son olarak harika bir proje için  kolları sıvadı.  Baş mankenliğini ve Koreografisini kendisinin yaptığı  Ohem eşliğinde İzmir’in ilçesi ödemişte düzenlenen Gökçe Kömürcü Satı'nın direktörlüğünü eşliğinde yarınlara iz bırak projesi kampsamında, Dünyaca ünlü moda markalarını aratmayacak nitelikte bir defile düzenlediler. Ünlü Türk halk müziği sanatçısı Bedia Akartürk memleketinde düzenlendiği için defileye  onur konuğu oldu. Bu projeyi canlandırmak amacıyla kolları sıvayan  Birtan  Gizem Dadal 1000 kişinin bulunduğu 17 halk eğitim hocasının diktiği kıyafetlerin sunumunu yaparak Modellik  eğitimini ve Defile  için koreografi hazırlayarak Mankenliği zirveye taşıdı. 
 

 

Görkemli bir şovla ödülünü aldı 
Bir çok yeteneği olan  şimdilerde her yaptığıyla dillerden düşmeyen sektöre devam eden  manken artık  ;Kendi yazdığım sözler ve bestelediğim  şarkılar ile gün yüzüne çıkmak istiyorum dedi . mankenimizin müzik sektörüne  imza atacağını sahnelerin tozunuda yutucağını  yeni projelere açık olduğu söyledi.