POLİS VE AİLESİ TRAFİK KAZASI KURBANI

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bayram tatili için Malatya'ya gitmekte olan polis memuru Batuhan Akar'ın kullandığı araç, Bozova ilçesinde kamyona çarptı ve maalesef Akar ile aracında bulunan eşi Halime, oğlu Tunahan ve kızı Umay hayatlarını kaybetti.

Şanlıurfa'da Korkunç Kaza: Bir Aile Yok Oldu

Kaza, Şanlıurfa-Adıyaman kara yolunun Arıkök Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Batuhan Akar'ın kontrolünden çıkan otomobil, karşı şeride geçerek İ.H.Y. idaresindeki bir kamyonla kafa kafaya çarpıştı.

Otomobil sürücüsü Batuhan Akar ile araçtaki eşi Halime, oğlu Tunahan (7) ve kızı Umay (3), kaza sonrası Bozova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar ancak tüm çabalara rağmen hayatlarını kaybettiler.

Kazada hayatını kaybeden Batuhan Akar'ın Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru olduğu belirtildi. Ailenin bayram tatili için Şanlıurfa'dan Malatya'ya gitmek üzere yola çıktıkları ifade edildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici ve Bozova Kaymakamı İbrahim Halil Yeşilyurt, olay yerine gelerek incelemelerde bulundular.

polis memuru Batuhan Akar Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici Bozova Kaymakamı İbrahim Halil Yeşilyurt Halime Tunahan Umay Ölümlü trafik kazası Asayiş.