POLİSTEN EHLİYETSİZ GENCE TEKME

TAKİP ET

Manisa'da yaşanan bir olayda, trafik polisinin uygulama noktasından kaçmaya çalışan ehliyetsiz sürücüye müdahalesi kameralara yansıdı.

Ehliyetsiz Sürücüye Trafik Polisi Tarafından Tekme: Soruşturma Başlatıldı

17 yaşındaki genç sürücü, polisin aracın kapısını açarak müdahale etmesi sonucu yere yatırıldı. Bu olayın ardından ailenin şikayeti üzerine polis hakkında soruşturma başlatıldı.

Olay, Akhisar ilçesinde gerçekleşti. Ehliyetsiz sürücü E.E., babasına ait otomobili alarak trafiğe çıktı. Reşatbey Mahallesi'nde trafik polislerinin uygulama yaptığını gören E.E., geri manevra yaparak kaçmaya çalıştı. Ancak aracıyla kaçarken arkadan gelen bir otomobile çarptı.

Bu sırada polis, koşarak E.E.'nin aracına yaklaştı, kapıyı açarak genç sürücüye müdahale etti. Önce tekme atan polis memuru, daha sonra E.E.'yi araçtan çıkartarak yere yatırdı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı ve E.E.'nin ailesi polise şikayette bulundu.

Polis hakkında başlatılan soruşturma haberinin ardından valilik ve emniyet yetkililerinden herhangi bir açıklama yapılmadı. Ehliyetsiz sürücünün babası, oğlunun kendisinden habersiz olarak aracı aldığını belirterek, polisin müdahalesini kınadı ve olayı teravih namazına gitmek için evden çıkan oğlunun başına gelen bir talihsizlik olarak nitelendirdi.

E.E. Trafik Polisi Tekme Manisa Akhisar