RİTMİK HARMONİ SERGİSİ AÇILDI

TAKİP ET

Ritmik Harmoni Sergisi, Sulu boya ustası Saim Altuncu ve Evrim Sanat Galerisi'nin Kurucusu&Ressam Betül Ketenci'nin iş birliğiyle hayata geçirildi.

2 Mart 2024 Cumartesi günü Evrim Sanat Galerisi'nde düzenlenen sergi, sanatseverlerle buluştu.

Sanatçılar, soyut tarzdaki sulu ve akrilik boya eserlerini sergiledi. Ressam Saim Altuncu, sulu boya sanatının özgür yapısına vurgu yaparak, bu teknikte kararlılık ve denge gerektiğini belirtti.

Sulu boya sanatının tutkusu haline gelen Altuncu, son dönemde ürettiği soyut eserleri sanatseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Betül Ketenci ise sergideki akrilik boya eserleriyle yer aldı. Ketenci, Evrim Sanat Galerisi'nde birçok değerli sanatçıya ev sahipliği yaptıklarını belirterek, Saim Altuncu ile birlikte sergi açmanın kendisi için çok özel olduğunu ifade etti.

Sergi, soyut tarzdaki sulu ve akrilik boya eserlerden oluşan seçkisi ile açılışa katılan sanat izleyicisinin beğenisini kazandı.

Evrim Sanat Galerisi'nde 20 Mart 2024 tarihine kadar ziyaret edilebilecek olan sergi, Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 11:00-19:00, Pazar günleri 12:00-18:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak. 

Evrim Sanat Galerisi Ressam Saim Altuncu Betül Ketenci Sergi