SAHNEDE ARTIK YALAN, İFTİRA VE ÇAMUR VAR

TAKİP ET

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İstanbul'da sahte bir seçim protokolünün dolaşıma sokulmasına sert bir tepki gösterdi.

Sahte protokolde kendisinin, DEM Parti İl Eş Başkanları Murat Kalmaz ve Gonca Yangöz'ün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile DEM Parti İBB adayı Meral Danış Beştaş'ın taklit edilmiş imzalarının bulunduğu belirtildi.

Özgür Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, her seçimde kumpas, montaj, yalan ve sahte broşürlerden beslenen siyasetin yine sahneye çıktığını belirtti. Sahte protokolün, İstanbul'un iradesine etki etmeye çalıştığını ve bu sahte belgenin, gerçek imzasından daha etkisiz olduğunu vurguladı. Çelik, halkın gerçeklerine inanacaklarını ve bu tür oyunlara gelmeyeceklerini ifade etti.

Ayrıca, Maltepe'de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu aleyhine provokatif bildiriler dağıtan ve engel olmak isteyen CHP'li partililerin gözaltına alınmasına da tepki gösterdi. Gözaltına alınan partililerin tutulduğu karakola giderek durumu takip ettiğini belirten Çelik, adaletin değil iktidarın maşası olanların bu tür baskıcı uygulamalara başvurduğunu ifade etti. Son olarak, gözaltına alınan parti emekçilerinin yanlarında olduklarını ve İstanbul'u savunacaklarını vurguladı.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik DEM Parti İl Eş Başkanları Murat Kalmaz ve Gonca Yangöz İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu