SATANİST KADIN ANNE VE BABASINI KATLETTi

TAKİP ET

Polonya'nın Ostroda kenti yakınlarında yaşanan dehşet verici bir olayda, Klaudia W. isimli genç bir kadın, annesini ve babasını pala ile öldürdü.

Şeytana Taptığını İfşa Eden Tüyler Ürperten Paylaşımlar

Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarda "Şeytan'ın oyuncak bebeği" olarak tanımlayan genç kadın, şeytana taptığını belirtmiş ve tüyler ürperten içerikler paylaşmıştı.

Polis yetkilileri, Klaudia W.'nin evde gerçekleştirdiği bu dehşet verici olayın ardından gözaltına alındığını açıkladılar. Sosyal medya paylaşımlarında "Nefret büyüsü - Eski unutulmuş şeytani sesler" başlıklı bir video paylaşan genç kadın, "Yalnızım ve her şeyim var. Dinleniyorum ve kimseye aldırmıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Polis, Klaudia W.'nin evine girdiklerinde, 57 yaşındaki babası Adam ve 49 yaşındaki annesi Dorota'nın kanlar içindeki cansız bedenlerini buldu. Klaudia'nın, anne ve babasının cesetlerini yakmaya çalıştığı ancak başarılı olamayarak babasının otomobiliyle kaçmaya çalıştığı belirtildi. Ancak aracı kullanamayarak yürüyerek evden uzaklaştığı ifade edildi.

Polis amiri yardımcısı Michal Przybylek, genç kadının polis karakoluna gelerek teslim olduğunu ve mücadele etmediğini belirtti. Ancak Klaudia'nın akıl sağlığının yerinde olmadığı, gerçekten kopuk bir durumda olduğu ve yetkililerle mantıklı bir diyalog kuramadığı ifade edildi.

Genç kadının arkadaşları, Klaudia'nın derslerinin çok iyi olduğunu ve bir dönem Varşova'da yaşadıktan sonra memleketine döndüğünde değişim geçirdiğini ifade ettiler. Sosyal medya üzerinden şöhret peşinde koştuğu, mankenlik ve oyunculuk denemelerinde bulunduğu ve uyuşturucu kullanmaya başladığı belirtildi. Arkadaşları, geri döndüğünde cinselliği öne çıkaran ve şeytana taptığını söyleyen birine dönüştüğünü ifade etti.

Polonya Ostroda Klaudia W. Şeytan Satanist Cinayet Nefret büyüsü Şeytanın oyuncak bebeği