SCARLETT JOHANSSON YÖNETMEN OLUYOR

TAKİP ET

Scarlett Johansson, Hollywood'un önde gelen kadın oyuncularından biri olarak tanınırken, şimdi de yönetmenlik kariyerine adım atmaya hazırlanıyor.

"Scarlett Johansson, Kariyerinde Yönetmenlik Deneyimine İlk Adımını Atıyor"

39 yaşındaki oyuncu, "Eleanor the Great" adlı filmde yönetmen koltuğuna oturacak. Daha önce "Yenilmezler", "Black Widow", "Lucy" ve "Derinin Altında" gibi birçok filmde oyunculuk yapmış olan Johansson, bu proje ile kariyerindeki ilk yönetmenlik deneyimini yaşayacak.

Variety'nin haberine göre, filmde June Squibb, Chiwetel Ejiofor ve Jessica Hecht gibi tanınmış isimler de yer alacak. Senaryosu Tory Kamen tarafından yazılan film, 90 yaşındaki Eleanor Morgenstein'ın (Squibb) en yakın arkadaşının ölümü sonrasında hayatını yeniden inşa etme çabasını konu alacak.

TriStar Pictures ve Sony Pictures Classics'in birlikte çalışacağı film için henüz bir vizyon tarihi açıklanmamıştır. Johansson'ın yönetmenlik kariyerine bu filmle başlaması, hayranları tarafından büyük bir merak ve heyecanla beklenmektedir.

Scarlett Johansson Kariyer Eleanor the Grea Yenilmezler Black Widow Lucy Derinin Altında June Squibb Chiwetel Ejiofo Jessica Hecht