SEÇİME SAATLER KALA BÜYÜK SUÇLAMA

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle buluşma etkinliğinde yaptığı konuşmada, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine atıfta bulundu

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle buluşma etkinliğinde yaptığı konuşmada, CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine atıfta bulundu ve "Balya balya dolarlar, balya balya avrolar, bu görüntülerin ortada dolaştığı hatta Kandil'e kadar bunların gönderildiği bir dönemi yaşıyoruz" dedi.

Erdoğan, sözlerine "Rastgele konuşmuyorum, Kandil'e gidiyor ve gereği yapılıyor. Kimsenin itiraf edemediği gizli pazarlıkların döndüğü bir seçim süreci yaşıyoruz" şeklinde devam etti.

Ayrıca, Yeniden Refah Partisi'nden istifa edip AK Parti'ye katılan milletvekili Suat Pamukçu'nun durumuna da değindi. Pamukçu'nun katılımını hatırlatarak, "Birisi de 'Suat Pamukçu katılsa ne olur? Bizim zaten 250 bin üyemiz var' dedi. Ya Hu senin 250 bin üyen var da AK Parti'nin üye sayısından haberin var mı? 11 milyon 500 bin üyemiz var. Böyle acemilik olur mu? Söylediği şeye bak" şeklinde konuştu. Erdoğan, AK Parti'nin üye sayısının Türkiye'deki diğer partilerin toplamından daha fazla olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Suçlama Para sayma