SEVGİ ÜZGEN KULAKLARDAKİ PASI SİLDİ ATTI

TAKİP ET

Üsküdar Musiki Cemiyeti'nin Meşk Korosu geçtiğimiz günlerde cemiyetin Şeref Çakar Salonu'nda verdiği konser davetlilerden tam not aldı.

İSTANBUL - Programda solo eserler seslendiren solistler arasında biri vardı ki sadece kulaklara değil gönüllere de hitap etmesini bildi.

Şefliğini Cahit Deniz’in yaptığı Meşk Korosu’nun, cemiyetin Şeref Çakar Salonu’nda düzenlenen konseri uzun süre konuşulacağa benziyor.

Nihavend Saz Semaisi'yle başlayan konser, koronun seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle serin bir İstanbul gününde programı izlemeye gelen davetlilerin içini ısıttı.

Solo şarkıların seslendirildiği bölümde koronun beğenilen sesleri tek tek mikrofona gelerek cemiyetten aldıkları eğitimin sonuçlarını dinleyicilerle paylaştılar.

Konserin herkesçe beklenen anı ise Türk Koro Müzik Sanatı’nın bu alandaki en özel sesi Sevgi Üzgen’in sahneye davet edildiği an oldu.

Üzgen, konserde hocası Alaeddin Pakyüz’ün sözleri Sami Derintuna’ya ait Hüzzam makamında bestelediği sevilen bir eserini seslendirdi.

‘Gönülde aşk denen mutluluk’ adlı eseri başarıyla seslendiren Üzgen, her konserde olduğu gibi bu konserde de klasını konuşturmayı bildi.

İşte Üzgen, işte şarkısı ‘Gönülde aşk denen mutluluk’…

Cahit Deniz Sevgi Üzgen Üsküdar Musiki Cemiyeti Alaeddin Pakyüz Sami Derintuna Türk Koro Müzik Sanatı Gönülde aşk denen mutluluk