SEVİLEN FUTBOLCU MARTİN'İ KAYBETTİK

TAKİP ET

Bir dönem Beşiktaş ve Trabzonspor gibi önemli takımlarda forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin'in hayatını kaybettiği acı bir haberle duyuruldu.

Eski Milli Futbolcu Ersen Martin Hayatını Kaybetti

10 Mart'ta entübe edilen eski futbolcu 44 yaşında yaşamını yitirdi. Martin'in vefatıyla birlikte spor camiası büyük bir üzüntü yaşadı.

Ersen Martin Kimdir?

Almanya'da 23 Mayıs 1979'da doğan Ersen Martin, futbol kariyerine Nürnberg altyapısında başladı. Daha sonra Beşiktaş'a transfer olan Martin, kariyeri boyunca Siirt Jetpa, Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Trabzonspor gibi takımlarda da forma giydi. İspanya'daki Recreativo Huelva deneyimi sonrasında Türkiye'ye dönen Martin, Sivasspor, Manisaspor, Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Eyüpspor gibi takımlarda da oynadı. Toplamda 371 resmi maçta görev alan Martin, 101 gol atmış ve 27 asist yapmıştır.

Milli formayı da giyen Ersen Martin, A milli takımda 3 kez forma giymiştir.

Başsağlığı Mesajları

Ersen Martin'in vefatının ardından spor camiasından pek çok başsağlığı mesajı geldi:

Türkiye Futbol Federasyonu: "Ersen Martin'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm spor camiasına başsağlığı dileriz."

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Ersen kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Beşiktaş: "Ersen Martin'e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz."

Galatasaray: "Ersen Martin'e, Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz."

Trabzonspor: "Yaşamını yitiren Ersen Martin’e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe: "Merhum Ersen Martin'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz."

eski milli futbolcu Ersen Martin Vefat