ŞİDDETLİ YAĞIŞ EGE ŞEHİRLERİNİ VURDU

TAKİP ET

İzmir'de sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla şiddetini artıran sağanak yağışlar, ulaşımda aksamalara neden oldu. Etkili yağışlar, özellikle ana arterlerde trafik sıkışıklığına yol açtı.

HABER : HAFİZE SÖNMEZ

Ege Bölgesi'nde Şiddetli Yağışlar Hayatı Olumsuz Etkiliyor

İZMİR / MUĞLA - Çeşme ilçesinde bir dere taştı, ekipler su baskınlarına karşı önlem almak adına çalışmalar yürüttü. Kemalpaşa'da ise Ulucak alt geçidi suyla doldu.

Sürücülerin su seviyesini fark etmeyerek alt geçide girmesi sonucunda bir otomobil mahsur kaldı. İtfaiye ve polis ekipleri, otomobili kurtarmak için suyun tahliyesi ve diğer önlemleri almaya çalışıyor.

Muğla'nın Bodrum ve Marmaris ilçelerinde de kuvvetli rüzgar ve şiddetli sağanak etkili oluyor. Bodrum'da sabah saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgar, ağaç dallarının kırılmasına ve elektrik kesintilerine neden oldu.

Gümbet Mahallesi'nde bir tekne kıyıya sürüklendi, bir motosiklet devrildi. Şiddetli yağışlar nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Ekipler, sıkıntı yaşanan bölgelerde çalışma yürütüyor.

Marmaris ilçesinde de yağışlar ve rüzgar etkili olurken, bazı mahallelerde ağaç devrilmesi ve Kapalı Çarşı'da su baskınları yaşandı. İlçede ekipler, olumsuz etkilenen bölgelerde müdahalede bulunuyor. Yağışların etkisini sürdürmesi bekleniyor.

Çeşme Bodrum Marmaris İzmir Şiddetli yağış Kapalı Çarş Gümbet