SOSYAL MEDYA TARTIŞMASI ÖLÜM GETİRDİ

TAKİP ET

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, 25 yaşındaki Dilaray Karmaz, oturduğu rezidansın 30'uncu katından düşerek hayatını kaybetti. Karmaz'ın kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan ise gözaltına alındı.

Esenyurt'ta Tragedi: Dilaray Karmaz 30'uncu Katından Düştü, Kız Kardeşi ve Arkadaşı Gözaltında

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Esenyurt Zafer Mahallesi'nde bulunan bir rezidansta meydana geldi. Binada oturanlar, bir kişinin düştüğünü fark ederek polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, düşen kişinin bir kadın olduğunu belirledi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kadının yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yapılan incelemeler sonucunda düşen kişinin Dilaray Karmaz olduğu belirlendi.

Polis ekipleri, olayın ardından Karmaz'ın aynı evde yaşadığı kız kardeşi Lale Begüm Karmaz ile arkadaşı Zeynep İlkay Oyan'ın ifadelerine başvurdu. Lale Begüm Karmaz, olayın gerçekleşmeden önce sosyal medya hesapları üzerinden yaşanan tartışmanın ardından Dilaray'ın odasına kapanarak alkol aldığını ve daha sonra kendisini 30'uncu kattan attığını belirtti.

Dilaray Karmaz'ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından adli tıp kurumuna gönderildi. Polis ekipleri, olay sırasında evde bulunan Lale Begüm Karmaz ve Zeynep İlkay Oyan'ı şüpheli olarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

Dilaray Karmaz Esenyurt Zafer Mahallesi Lale Begüm Karmaz Zeynep İlkay Oyan Ölüm