TEHDİT SÖKMEDİ İFTİRAYA HAZIRLANIYORLAR

TAKİP ET

Fethiye'de 33 milyon liralık arazi vurgunu iddiasıyla yeni bir soruşturma başlatılan çetenin, haberi yayınlayan İstanbullu gazeteciler Cemal Bilge ve Muammer Yaşar'a karşı iftira kampanyası hazırlığı içinde olduğu bildirildi.

HABER : CEMAL BİLGE

MUĞLA/FETHİYE - İftira kampanyasının önlenmesi için çetenin gizli çetesi Sevgi Aydın'ın boşanma hazırlığı içinde olduğu eşi Hakan Aydın, gazetecilere telefonla uyarıda bulundu.

Hakan Aydın, telefon görüşmesinde, çetenin lideri olduğunu ifşa ettiği sağlıkçı eşi Sevgi Aydın ve birlikte olduğu kişinin haberi yapan Cemal Bilge ve Muammer Yaşar'a iftira atmaya hazırlandığını iddia etti. Ancak Hakan Aydın, gazetecilerin bu iddia ile suçlanamayacağını, hazırlığı içinde olunan iftiranın gerçeği yansıtmayacağını savundu.

HAKAN AYDIN SANIK OLDUĞUNU İDDİA ETTİĞİ EŞİ İLE MUTLU GÜNLERİNDE

Öte yandan, geçtiğimiz hafta Cemal Bilge'yi tehdit eden ve kendisini Sevgi Aydın'ın tetikçisi olarak tanıtan Ahmet Necati Varış ile Muammer Yaşar'ı tehdit eden şahsın olduğu belirtildi. Bu tehditler üzerine gazeteciler ve Hakan Aydın, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne başvurarak şikayette bulundular. Şikayet sonrasında polis ekipleri şahısları gözaltına aldı.

Cemal Bilge Muammer Yaşar Sevgi Aydın Hakan Aydın Ahmet Necati Varış Vurgun Çetesi İftira Kampanyası Ölümle Tehdit 33 milyonluk arazi vurgunu çetesi