TEHDİTLERİ İŞE YARAMAYINCA RİCAYA DÖNDÜ

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum'daki mitinginde konuştu.

Şehrin genel seçimlerde Cumhur İttifakı'na yüzde 67, kendisine ise yüzde 74 oranında destek verdiğini hatırlatarak Erzurum'a teşekkürlerini iletti ve bu desteğin önemine vurgu yaptı. Erdoğan, Erzurum'un Cumhur İttifakı'nın en verimli netice aldığı şehirlerden biri olduğunu belirtti.

Ancak konuşmasının devamında, seçmenden ricada bulundu. İstanbul'daki Erzurumlu vatandaşları aramalarını ve seçim yaklaşırken dikkatli olmalarını sağlamalarını istedi. Bu ricayı, "Aman ha 31 Mart'a giderken sakın bir yanlışlık olmasın" şeklinde dile getirdi. Ayrıca Ankara ve İzmir gibi diğer büyük şehirlerdeki Erzurumlu vatandaşların da aynı şekilde uyarılması gerektiğini belirtti.

Erdoğan ayrıca, 22 yıldır iktidarda olan hükümetin, Erzurum'u depreme hazırlamak için kararlı olduklarını ve bu konuda önemli adımlar atacaklarını ifade etti. Ülkenin önemli deprem kuşaklarından birinde bulunan Erzurum'un, depreme dayanıklı bir şehir haline getirilmesi için bakanlıkların ve belediyelerin seferber edileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Tehdit Erzurum Rica