TİYATRO SAHNESİNE DEMET AKALIN MODELİ

TAKİP ET

"Kendinden Kaçan Kadın" ve "Beş Kadın Tek Cehennem" gibi kitapların yazarı Kıvılcım Kalay, şimdi de tiyatro sahnesine tek kişilik oyunuyla gelmeye hazırlanıyor. Televizyon ekranlarında sunduğu başarılı programlarla tanınan Kalay, aşkın komedisini kaleme aldı.

Aşkın Komedisi adını taşıyan bu oyun, yine Kalay'ın kaleme aldığı şarkılarla renklendirilecek. Uzun zamandır üzerinde çalıştığı şarkı sözlerini bestelemek suretiyle, oyunun çeşitli bölümlerinde şarkıları seslendireceğini belirten Kalay, konser havasında bir tiyatro gösterisi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Kıvılcım Kalay, Demet Akalın'ı ve şarkılarını çok takdir ettiğini belirterek, hiçbir başarının tesadüf olmadığını vurguladı. Kalay, "Çoğunlukla duygular yerine arzuların ön planda olduğu günümüzde, ayrılığın değil kimin terk ettiğinin önem kazandığını gözlemliyorum. Bu nedenle, toplumumuz atarlı şarkıları daha çok benimsiyor. Ben de bu doğrultuda tiyatro sahnesinde atarlı şarkılarımla birlikte Aşkın Komedisi'ni izleyiciye sunmayı amaçlıyorum" şeklinde konuştu.

Demet Akalın'ın atarlı şarkılarının kraliçesi olarak tanınmasından esinlenen Kalay, tiyatro sahnesine bu modeli taşıyarak yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Aşkın Komedisi Kendinden Kaçan Kadın Beş Kadın Tek Cehennem Kıvılcım Kalay Demet Akalın