TUNÇ SOYER'DEN VEDA : VİCDANIM RAHAT

TAKİP ET

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 2019-2024 dönemi son toplantısında veda konuşması yapan Tunç Soyer, duygusal ve anlamlı mesajlar verdi. İşte Soyer'in veda konuşmasından öne çıkan noktalar:

 

Soyer, İzmir'de yaptığı son meclis toplantısında meclis üyeleriyle vedalaştı. Konuşmasında, "Buradan vicdanım rahat bir şekilde ayrılıyorum. İzmir’de ektiğimiz her bir tohumun takipçisi olmaya, mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bundan sonra sathımız, sine-i millettir. Tüm Türkiye’dir" dedi.

İzmir'de görev süresi boyunca "Aşkla İzmir" ilkesinden ve şehre duyduğu sevgiden bahseden Soyer, 165 projeyi yüzde 87'lik bir tamamlama oranıyla gerçekleştirdiklerini ve buna 15 büyük proje eklediklerini belirtti.

Soyer, İzmir'deki belediyecilik tarihinin zor dönemlerinden birinde hizmet ettiklerini ve maliyetlerin arttığı bir dönemde dahi icraat ürettiklerini vurguladı. Projelerini kısa yollarla değil, titizlikle planlayarak gerçekleştirdiklerini ifade etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin Türkiye'nin en demokratik meclisi olduğunu belirten Soyer, farklılıkların zenginlik olduğunu ve ortak akıl ile hareket ettiklerini vurguladı. Meclis üyelerine teşekkürlerini iletti.

Son olarak, Tunç Soyer, siyasetçilerin her sabah vicdanlarıyla sınandığını ve bu ilkelerden ödün vermeden çalışmaya devam ettiğini belirtti. Görev süresinin sona ermesiyle birlikte İzmir'deki çalışmalarının takipçisi olacaklarını ve Türkiye'nin her yerinde demokrasi mücadelesini sürdüreceklerini ifade etti.

İBB Başkanı Tunç Soyer Veda İzmir