TÜRKİYE NEFESİNİ TUTTU BU MAÇI BEKLİYOR

TAKİP ET

Türk futbolunda eşi benzeri görülmemiş bir olaya tanıklık etmeye hazır mısınız? Şanlıurfa'da oynanacak olan Süper Kupa finali için geri sayım başladı.

Şanlıurfa'daki Süper Kupa Finali Öncesi Heyecan Dorukta

Fenerbahçe Kulübü'nün aldığı karar doğrultusunda, sarı-lacivertliler bu büyük maça U19 takımıyla çıkma kararı aldı. Bu olay, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı ve maçın nasıl geçeceği konusunda merak dolu bekleyiş başladı.

Fenerbahçe, güçlü rakibi Galatasaray karşısında skor anlamında zor durumda kalmamak, genç oyuncularını korumak ve ceza almamak adına maça 9 oyuncu ile başlama kararı aldı. Ancak, ilginç bir strateji izleyerek maçın devamında 3 oyuncusunu sakatlık veya kırmızı kart sebebiyle oyundan çıkartmayı planlıyorlar. Bu durum, maçın tatil edilmesine ve ceza alınmamasına olanak tanıyacak.

Fenerbahçe'nin bu kararı, Türk futbolunda eşi benzeri görülmemiş bir protesto şekli olarak kabul ediliyor. TFF ile yaşanan gerilimlerin bir yansıması olarak değerlendirilen bu karar, futbol camiasında büyük tartışmalara neden oldu. Ancak, Fenerbahçe yönetimi bu kararlarını sürdürme konusunda kararlı görünüyor.

Maç saatine kadar yaşanan gelişmeleri anbean takip ediyoruz:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maç öncesi basın toplantısı düzenlemek üzere hazırlıklarını sürdürüyor.

Fenerbahçe U19 takımı, maç için Şanlıurfa'ya hareket etti.

Galatasaray, maça özel olarak hazırlanan forma ile sahaya çıkacağını duyurdu.

Fenerbahçe A takımı, Konferans Ligi maçı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'da oynanacak olan bu tarihi maç öncesinde futbol severler, heyecanla maç saatinin gelmesini bekliyor. Herkesin merakla beklediği soru ise, bu olayın Türk futboluna uzun vadeli etkileri olacak mı? Bunun cevabını hep birlikte maç sonucunda göreceğiz.

Galatasaray Fenerbahçe U19 Şanlıurfa Süper Kupa