ÜNLÜLERİN 1 NUMARALI TERCİHİ OLDU

TAKİP ET

Türkiye'nin önde gelen doğal kozmetik markası Acvit, son günlerde ünlüler arasında popüler hale gelmeye başladı. 15 yıllık deneyime sahip olan marka, kaliteli ve etkili ürünleriyle dikkat çekiyor.

Ünlüler, kişisel bakımlarını Acvit Kozmetik ürünleriyle gerçekleştiriyor.

Ünlüler arasında yer alan isimler arasında kadife sesli şarkıcı Safiye Soyman da bulunuyor. Ayrıca Ozan Orhon, Nurcan Sabur, Asena, Özlem Savaş, Gülgün Feyman, ünlü magazinci Hakan Solaker ve ismi açıklanmayan birçok ünlü isim de Acvit ürünlerini tercih ederek memnuniyetlerini dile getiriyor.

Başarılı ses Ozan Orhon, Acvit Kozmetik'in "Beyazlaştırıcı İnci Kremi"ni kullanarak özellikle esmer tenli kadınlarda ve erkeklerde çok başarılı sonuçlar elde ettiğini belirtiyor. Gülgün Feyman da Acvit ürünlerinden memnun olduğunu ifade ederken, Hakan Solaker saç botoxunun iyi sonuç verdiğini ve jöle kullanımını bıraktığını belirtiyor.

Acvit Kozmetik CEO'su İsmail Çetin, markalarının doğallık ve kalite odaklı olduğunu vurguluyor. Ürünlerinin %95'inin unisex olduğunu belirten Çetin, kullanılmayan veya sonuç vermeyen ürünleri satışa sunmadıklarını dile getiriyor.

Çetin ayrıca, markalarının ilklerin markası olduğunu ve doğal kozmetiği Türkiye'ye tanıttıklarını söylüyor. ARGE departmanlarının çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Çetin, yakında ülkede şaşkınlık yaratacak bir ürünle karşılaşacaklarını sözlerine ekliyor.

Son olarak, Çetin kadınlara seslenerek, cilt sorunu yaşayanların sorunlarını kapatmak yerine çözmeye odaklanmalarını ve doğru ürünü seçmelerini tavsiye ediyor. "Sorunu çözen parayı kazanır" diyen Çetin, Acvit'in kadınların özgüvenini arttırmayı hedeflediğini ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini belirtiyor.

Acvit Ozan Orhon Acvit Kozmetik Gülgün Feyma Acvit Kozmetik CEOsu İsmail Çetin Asena