YAŞAR'DAN İKİNCİ KİTAP HAZIRLIĞI

TAKİP ET

Ritm Yayınları'ndan 'Yakın Tarihin Tanığı' adlı kitabının ilgi görmesi Gazeteci Yazar Muammer Yaşar'ı ikinci kitap için harekete geçirdi. Sevilen yazar ikinci kitabının konusunu sır gibi saklıyor.

MUĞLA – Piyasaya çıkışının ikinci haftasından sonra satış trendi yükselen ve gelirinin tamamını Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan ‘Yakın Tarihin Tanığı’ adlı kitabın yazarı Gazeteci Muammer Yaşar şu günlerde kapandığı Fethiye’deki evinde harıl harıl çalışıyor.

2024 Sonbaharı’nda çıkmasını planladığı ikinci kitap için derin bir araştırma içine giren yazar Yaşar’ın bu kez nasıl bir konuyla okurlarının karşısına çıkacağı merak konusu oldu.

Yeni kitabıyla ilgili bilgi vermeyen Yaşar, “Kafamda kitaplaştırmayı istediğim bir tane konu yok. Birkaç konu üzerinde duruyorum. Her biriyle ilgili ayrı ayrı doneler topluyor ve yazılacak olan kitabın konusunu belirlemeye çalışıyorum.” dedi

Ödüllerle geçen gazetecilik yaşamını şimdi de ödül alan kitaplarıyla perçinlemek istediğini kaydeden Yaşar, “Türkiye’nin en çok ödül alan gazetecilerinden biride benim. Bunların 5’i Oscar olmak üzere 100’den fazla ödülden söz ediyorum. Şimdi gözümü kitaplarımdan gelecek ödüllere diktim. Özellikle ilk kitabım ‘Yakın Tarihin Tanığı’ndan umutluyum. Zira büyük emek verilerek yazılmış bir kitaptır.” diye konuştu  

Gazeteci yazar Muammer Yaşar Yakın Tarihin Tanığı Kültür Sanat Edebiyat