YAZAR AŞKIM TAN EŞİ MEHMET MURAT'I KAYBETTİ

TAKİP ET

Ülkemizin önde gelen kadın yazarlarından Aşkım Tan, bir süredir tedavi gören eşi Mehmet Murat Tan'ı kaybetti.

CEMAL BİLGE

Eşinin rahatsızlığı yüzünden makalelerini yazmaya ara veren Aşkım Tan, güne büyük bir acıyla uyandı.

Günlerdir çok sevdiği eşi Mehmet Murat Tan’ın bir an ile başından ayrılmayan Aşkım Tan, son olarak turkhabermedya.com kurucu ismi Gazeteci Cemal Bilge ile yaptığı telefon görüşmesinde eşinin entübe edildiği haberini vermiş ancak iyileşeceğinden yana umutlu olduğunu ifade etmişti.

Günlerdir, haftalardır, aylardır suskundu Aşkım Tan. Suskunluğunun sebebini soranlara biricik eşi Mehmet Murat Tan’ın hasta olduğunu söylüyor, haklı olarak dua istiyordu arayan herkesten.

Çok sevdiği eşi Tan’ın iyileşeceğine dair dev gibi umutlarla geldi bugünlere Aşkım Tan. Üzgündü, konuşurken sesi titrerdi ama yüreğinde eşinin iyileşeceğine dair taşıdığı çok büyük bir umut vardı Aşkım Tan’ın.

Tan, eşi için her şeyi yaptı. Mümkün olsa canını dahi vermeye hazırdı O’nun için. Ama böyle bir seçeneği yoktu haliyle. Hepimizin eninde sonunda göreceğimiz, yaşayacağımız son’un adıydı ‘Ölüm’.

En acımasızlığı ile geldi ve çaldı kapıyı. Eşinin O’nu ne kadar çok sevdiğini bilmesine ve hastanede haftalardır çok iyi bakılmasına rağmen ölüm acımadı Mehmet Murat Tan’a.

Kopardı birbirini çok seven örnek çifti. Mehmet Murat’ın aylardır çektiği sancılar sona ermişti ermesine de peki ya Aşkım Tan ne olacaktı?

Mehmet Murat Tan’dan miras Aşkım Tan’ın ne kadar süreceği bilinmeyen, belki de hiç bitmeyecek kadar büyük acıları kaldı geriye.

Başın sağolsun Türkiye’nin en iyi kalemi, başın sağ olsun kadın yazarlar içinde en mükemmel olanı, başın sağolsun sevilen isim. Kabul et ki, Allah; eşin Mehmet Murat Tan’ı senden de çok sevdi aldı yanına.

Hepimizin gideceği yerdir Allah’ın yanı. Ama 1 yıl, ama 10 yıl, ama 100 yıl sonra.

Acın acımızdır.

Başın sağolsun usta !

Mehmet Murat Tan Yazar Aşkım Tan Vefat Hastane