YENİ SEZON FARKLI BİR FETHİYESPOR GELİYOR

TAKİP ET

Son dönemde yaşadığı zorluklara rağmen, Fethiyespor'un gelecek yıl için büyük hedeflerle dolu olduğu ve şampiyonluk için ciddi bir mücadele vereceği açıklandı.

Fethiyespor Gelecek Yılına Büyük İddialarla Hazırlanıyor

Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samuşkaş'ın yaptığı açıklamalar, taraftarlar arasında heyecan uyandırdı. Samuşkaş, kulübün gelecek yıl iddialı bir kadro oluşturacağını ve taraftarlara heyecan verici bir futbol sezonu yaşatacağını belirtti. Bu açıklamalar, takımın yeniden yükselişe geçeceği umudunu taraftarlar arasında yeşertti.

Kulübün mali yapısını güçlendirmek, altyapıyı geliştirmek ve doğru transfer politikası belirlemek gibi önemli adımların atılacağına dikkat çeken Başkan Samuşkaş, Fethiyespor'un gelecek yıl için bugünden çalışmalara büyük bir kararlılıkla başlayacağını vurguladı.

Derneğin gelecek sezon her yıldan farklı ve daha iddialı sloganlarla tribünlerde yerini alacak olmasının kulüp ve takım üzerinde yeni bir güç ve motivasyon oluşturacağına inandığını kaydeden Başkan Samurkaş,  "Taraftarların destek ve takımın sahadaki performansı, kulübün bu iddialı hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynayacaktır. Fethiyespor'un gelecek yılki performansı ve başarıları, sadece Fethiye'nin değil, tüm Türk futbolseverlerinin dikkatle takip edeceği bir konu olacak." diyor

Futbolseverler, Fethiyespor'u yeniden zirveye taşıyacak olan bu heyecan verici süreci sabırsızlıkla bekliyor

Fethiyespor Kulübü Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Samurkaş 2024-2025 Futbol Sezonu Şampiyonluk