YEŞİL, GÜZEL BİR GÜNGÖREN İÇİN ÇALIŞACAĞIM

TAKİP ET

Yüksel Yalçın, CHP'nin Güngören Belediye Başkan Adayı olarak projelerini kamuoyuna tanıttı. Yalçın, lansman töreninde yaptığı konuşmada, Güngören'ı güvenli, yeşil ve üretken bir kent haline getireceklerini belirtti.

CEMAL BİLGE

İSTANBUL - Yalçın'ın projelerine destek veren CHP Güngören İlçe Başkanı Canan Yılmazcan, Ekrem İmamoğlu'nun liderliğindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin "İstanbul Dönüşüyor" programını Güngören ölçeğinde uygulayacaklarını ifade etti.

Konuşmasına sağlık sorunları nedeniyle CHP Güngören Belediye Başkan adaylığından çekilen Temel Akkoç'un yerine Yalçın'ın devam edeceğini belirten Akkoç, Yalçın'ın liderliğinde Güngören'ı ve İstanbul'u halkın belediyeciliğine devam ettireceklerini ifade etti.

Yalçın ise konuşmasında özgeçmişinden bahsederek, Güngören'ün güvenli, yeşil ve üretken bir kent haline gelmesini hedeflediklerini söyledi. Kendisinin iş hayatındaki deneyimlerini ve İBB iştiraki İstanbul Enerji A.Ş'nin genel müdürlüğünde elde ettiği başarıları paylaştı.

Projelerini sıralayan Yalçın, öncelikle kentsel dönüşüm, ulaşım ve kamusal alan çalışmalarına odaklanacaklarını belirtti. Yeşil alanların artırılması ve küresel ısınma konusuna dikkat çekti. Ayrıca, sivil toplum kuruluşlarının destekleneceğini ve İstanbul'un "İstanbul Yenileniyor" projesinin Güngören'e uyarlanacağını açıkladı.

Konuşmasında ekonomik tabloya da değinen Yalçın, emekli vatandaşlara ve özel durumlu bireylere yönelik desteklerin olacağını vurguladı. Ayrıca, Güngören'de otopark sorununu çözeceklerini ve afet durumlarına hazırlıklı olacaklarını ifade etti.

Yalçın, kentte yaşayan her kesime hitap eden projeleri olduğunu belirterek, özel durumlu çocuklardan yaşlılara, evlenecek gençlerden askerlere kadar herkesin ihtiyaçlarına cevap vereceklerini dile getirdi. Ayrıca, inanç değerlerine saygı çerçevesinde Cemevi yapılacağını ve sivil toplum kuruluşlarının şartlarının iyileştirileceğini söyledi.

Yüksel Yalçın CHP Güngören İlçe Başkanı Canan Yılmazcan Ekrem İmamoğlu İstanbul Enerji A.Ş