YORULMAK BİLMEYEN KADIN : SELHAN ÖZDEMİR

TAKİP ET

Hangi kanalı açsanız ekranında O. Hangi radyoyu açsanız frekansında yine O. Hangi kitapçıya giderseniz gidin yazdığı birbirinden güzel şiirlerinin yayınlandığı kitaplarıyla yine O.

O Selhan Özdemir. Son günlerin en çok konuşulan şairi ve yazarı. Kanal kanal, radyo rodyo koşturmaktan, davet edildiği fuarlarda kitaplarını imzalamaktan içi dışına çıkan genç bir yıldız.

Kendisine ayıracak bir saati bile olmayan ama bunca koşturmaya, bunca hızlı ve yoğun tempoya rağmen yine de hayatından mutlu bir prensestir Selhan.

Bir o kadar insani, bir o kadar merhamet ve vicdan duygusu en yoğun ismidir ait olduğu sanat ve edebiyat dünyasının.

Yazdığı her yazısında, yayınlanan her şiirinde hep O konuşuluyor. Öyle konuşuluyor ki ; yetmiyor radyo ve televizyonlar gazetelerin yazdığı Selhan’ı daha yakından tanımak ve O’nunla bire bir sohbet etmek için adeta kuyruğa giriyor.

Selhan gazetesinde yayınlanan makaleleriyle yoksul ve acı içindeki halkın, kitaplarında ki şiirleriyle aşkın darbesini yemiş binlerce seven ve sevilenin sığındığı bir liman olmuş.

Selhan seviliyor. Çünkü seviyor. Riyakarlığın uzağındaki bir isim olması hasebiyle dürüstlüğü ve açık sözlülüğü yüreğindeki insan sevgisiyle birleşince ortaya işte böyle bir kadın çıkıyor.

O seviliyor çünkü sevilmeyi hak ediyor. İnsan kıymeti bilen az sayıda ki kalplerden olan Selhan gözünü yarınlarına dikti. Bir gün ülkenin en çok konuşulan ismi olacak olmasının yanında 7’den 70’e herkesin sevdiği, seveceği isim olacak.

O şimdilerde o günlerin gelmesini bekliyor.

Selhan Özdemir Yazar Şair